Hyaluronsav + kék alga kivonat a hidratált bőrért

1:32


A tajvani My Hsin-Ni márka már nem volt ismeretlen számomra, az ő termékeikkel indult a kapcsolatom a fátyolmaszkokkal, hiszen ők voltak a Maszkmánia sorozat első szereplői. Nemrég megleptek egy nagyon ígéretes, arcra és nyakra egyaránt használható szövettel, ami a kedvenc összetevőm mellett a különleges kék alga kivonatra helyezi a hangsúlyt.

A termék becsületes neve Hyaluron + Kék alga Double Lifting Hidratáló Arcmaszk. A hyaluronsavról már rengeteget beszéltem, (azért egy külön bejegyzést még engedjetek meg róla a későbbiekben), mostanra már jól tudjuk, hogy a kötőszövet fontos alkotóeleme, biztosítja a bőr mélyhidratációját, rugalmasságát, feszességét. 
"A kék alga nagy mennyiségű proteint tartalmaz, mely feszesít, újrastruktúrál és fenntartja a bőr rugalmasságát. A fehérjék mellett ez az alga könnyen felvehető formában karotinoidokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat is tartalmaz. Gazdag béta-karotinban és növényi proteinben."  
A két fő összetevő miatt a maszk hidratál, regenerál és ránctalanít is egyben, nekünk pedig ennél több nem is kellhet. Az INCI rövid, de velős, csupán a legutolsó helyen álló parfümöt lehetett volna elhagyni, de így a maszk egy nagyon tiszta, friss, mentolos illatot áraszt magából, amitől egyből felüdültem.


"Az arc megtisztítása után bontsa ki a tasakot. Vegye ki az esszenciával átitatott szövetmaszkot és homloktól lefelé haladva simítsa az arcára, majd a maszk oldalán lévő fülecskéket akassza a fülére. Utána a maszk nyak részét is simítsa el a nyakán és a fülecskék segítségével akassza a fülére a nyakrészét is, ezáltal elérve egy nyomó hatást. (Az esszenciák így jobban felszívódnak a bőr mélyrétegeiben.) Kb. 15-20 percig hagyja rajta, majd távolítsa el. Gyengéd arcmasszírozás után hagyja a kivonatot felszívódni."


A használatát magam sem tudtam volna közérthetőbben megfogalmazni, az állításokra pedig csak bólogatni tudok. Teljesen más érzés egy hagyományos fátyolmaszkhoz képest, és az eredmény is intenzívebb. Egyrészt, nem kell félnem attól, hogy egy óvatlan mozdulat miatt leesik az arcomról, másrészt a nyomó hatásnak köszönhetően sokkal könnyebben és gyorsabban, alig 12 perc után maradéktalanul beitta a 30 ml szérumot a bőröm. Valóban egy sokkal "mélyebb", tartalmasabb hidratáltságot eredményezett, a csodásan puha nyakamról már nem is beszélve. Heti rendszerességgel használva, talán még a vízhiányomat is megszüntetné, de legalábbis kordában tartaná.

Aki ódzkodik a külföldről való rendeléstől, de szeretne próbát tenni szép összetevős, hatékony és gazdaságos fátyolmaszkokkal, az mindenképp nézzen körül a My Hsin-Ni kínálatában, garantáltan megtalálja a bőrtípusának/bőrproblémáinak megfelelő terméket.
A maszk megvásárolható darabáron és 5 db-os csomagban is, én az utóbbit ajánlom, így elkezdhettek vele egy kúrát, ráadásként nagyon szép dobozban lapulnak a kis szövetek.
- Ahol megtalálod -







Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!