Homemas - Önző Karácsonyi Kívánságlista

0:42


Elég régen volt már ilyen típusú bejegyzés a blogon, de a karácsonyi kívánságlista magamra sarkított verzióját minden évben ősszeírom. Az elmúlt időszakban nem igazán foglalkoztam csak magammal, mindig más/mások kerültek előtérbe, így már csak emiatt is érdekes volt a  poszt elkészítése, egy kicsit számbavettem, mire vágyom, mire van szükségem és talán ti is találtok köztük néhány jó ötletet.

Foreo Luna arctisztító készülék

Minden évben szerepel a listán valamilyen elektromos arctisztító készülék, idén mi más lehetne a vágyálmom, mint a Foreo Luna termékcsalád egyik (bármelyik) tagja?! Elvileg lényegében örökéletű, nagyon dícsérik a bőrre gyakorolt hatását, csak hát borzasztóan drága, egyáltalán nem az átlagos magyar nő pénztárcájához szabták az árakat. Egyedül a legkisebb verzió, a Luna Play az, ami talán megfizethető, "csak" 13.000 Ft körül van, ezért rajta még gondolkozom, hogy meglepem magam vele.



Könyvek

Ismét van néhány új lélektani thriller a könyvesboltok polcán, ami izgalmasnak tűnik és Fördős Zé új receptkönyvét is szívesen lapozgatnám, a TV-műsor alapján tényleg vannak benne könnyen és gyorsan összedobható fogások.



Daniel Wellington óra

Bár idén nyáron kaptam egy gyönyörű bézs Fossil karórát, amire már évek óta vágytam és imádom is, nagyon szeretnék még egy egyszerű, sötét szíjas darabot.



Téli krémek és illatok

Tavaly kimaradt az életemből pl. a The Body Shop Havas Szilva élmény, pedig ez az egyik kedvenc téli illatom.
A Lush karácsonyi kínálatában is  mindig szuper dolgok vannak, a zuhany miatt nálam a fürdőbombák nem játszanak, de arcra való termékek azért még jöhetnek.




Lakásdekor

Itt aztán jöhet minden: ágynemű, díszpárna, fali óra, ledes üzenőfal, skandináv típusú dekor, képkeretek, bármi, ami feldobja egy kicsit a lakást.



Téli pizsama és takaró

Idén rájöttem, milyen kényelmesek ősszel a rövidnadrág-póló kombóból álló pizsamák, télre biztosan jó lenne ugyanez hosszúnadrágos verzióban, főleg, ha még karácsonyi mintájú is...
Ugyancsak odavagyok a norvégmintás, pihe-puha vastag takarókért, bekuckózva olvasni, teázni szuper érzés!



Ti minek örülnétek idén a fa alatt?

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!