Lush zselés maszkok

7:26


Még novemberben lepett meg a Lush néhány karácsonyi kozmetikum mellett két újdonságukkal, vagyis zselé állagú arcmaszkokkal. A mai bejegyzésben ezekről a különleges arcápolókról lesz szó.

Korábban is volt már szerencsém Lush pakoláshoz (teszt ITT), de a klasszikus krémek után kíváncsi lettem az új változatokra is.
Az újrahasznosított, átlátszó műanyag tégelyekben ezúttal nem szemcsés kencék, hanem pudinghoz hasonló, rezgő zselés készítmények foglalnak helyet. Tényleg semmilyen, általam korábban próbált kozmetikumhoz nem foghatóak, nagyon érdekes mind a kinézetük, mind pedig az alkalmazásuk.


Insta sztoriban többször is megmutattam, hogy csippentek le a zseléből egy darabot, illetve hogy válik krémmé, miközben eldolgozom a kezemmel, így ha kíváncsiak vagytok a mozzanatra, vagy hasonló érdekességekre, érdemes követnetek ott is.


Az 1000 Millihelens fantázianevű pakolás legendásan gyönyörű bőrt ígér, amit még Szép Heléna is megirigyelhetne. A sötét, iszapzöld zselé többek között zöld teából, almaléből és varázsdióból épül fel, nekik köszönhetően antibakteriális hatással bír, ezt pedig citrusolajokból nyert illattal fejeli meg, ami abszolút enyhén érezhető csak.

 
A Bunny Moon maszk bolyhos nyuszi puhasággal kecsegtet. Ahhoz képest, hogy sárgás a tégelyben, a bőrön fehérré halványodik, akár egy hidratálókrém. A benne lévő méz nem csak hidratál, de fertőtlenít is, aktuális kedvencem, a rózsaolaj remekül tonizál, a kamilla és a körömvirág pedig bőrnyugtató hatású. Szintén nagyon finom, de nem tolakodó az illata.


Azt hittem, fordítva lesz majd, de végül a Bunny Moon lett a nagyobb kedvencem. Nagy különbséget egyébként nem tudnék tenni a két készítmény között, utóbbi talán egy lehetlenyivel bársonyosabb bőrt eredményez, de összességében mindkét kencéről elmondható, hogy 5-10 percig nagyon kényelmes viselni őket, szinte érezni sem lehet, hogy van valami a bőrünkön, így azoknak is szeretettel ajánlom, akik nem szeretik a maszkok okozta húzódó érzést. Nagy előnyük még a hagyományos Lush pakolásokhoz képest, hogy száradás után sem potyognak le kisebb-nagyobb darabokban az arcbőrről. Emellett mindegyikük szépen nyugtatja az irritált bőrt, ugyan nem tisztítják ki mélyen a pórusokat, de a napi szennyeződést és az elhalt hámsejteket rendesen eltávolítják. Jól hidratálják és puhítják az arcot, én nem is szoktam utánuk más krémet használni, másnap reggelig kitart a bababőr hatás.

A zselész maszkokat megtaláljátok a pakolások közt: https://hu.lush.com/products/face-masks


Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!