A legjobb testradír nyárra - Magister Body Bon Cherry

22:31


Nagyon ritkán van szó testápoló szerekről a blogon, pedig a háttérben sok szuper krémet és peelinget próbálok ki. Időről-időre ki is emelek néhányat a sorból, most a Magister Products tavaszi újdonsága, a csokis-cseresznyés radír érdemelte ki, hogy kicsit bővebben meséljek róla, mert szerintem nektek is nagyon tetszene ez a termék.



A Body Bon Cherry testradír a tavaszi szortiment részeként került ki a piacra, abszolút passzol a jó időhöz, az ilyenkor a levegőben is érezhető édeskés illatokhoz és a bőr megváltozott igényeihez.
Tavasszal és nyáron jobban kedvelem a könnyű, kevésbé olajos peelingeket, inkább télen részesítem előnyben a gazdagabb, nehezebb kozmetikumokat, amelyek úgymond "hosszabban telepednek meg a bőrön". A Body Bon Cherry egyértelműen az első kategóriába illeszkedik. A megszokott, nagyméretű Magister tégelyben érkezik, az illatjegyekhez híven fekete-bordó színkombinációban. Érdekesség, hogy egy barnás, rózsaszínes krémre számítottam, ehelyett egy szürke, szemcsés masszát kaptam, amelynek az illatán viszont abszolút visszaköszön a csoki és a cseresznye (az egyik kedvenc nyári gyümölcsöm) isteni összjátéka. 


Bár a habkőpor és a Holt-tengeri sószemcsék viszonylag nagy méretűek, nagyon kíméletesen radíroznak. Olyannyira, hogy egy darabig minden nap használtam, aztán persze vissza kellett fognom magam heti két alkalomra, hogy ne fogyjon el rohamtempóban. Bár a kakaóvaj és a cseresznyeolaj mélyhidratáló összetevők, mégis, nálam csak annyira eredményeznek hidratált és selymes bőrt, ami nem zavaró, nem nehéz a melegebb évszakokban, vagyis éppen tökéletes.

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki nyáron is szeret testradírt használni és imádja a csokit, vagy a cseresznyét, de főleg a kettőt együtt!

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!