Parfüm neki és neked - Tom Tailor Be mindful duo

21:32


Áprilisban nagy meglepetést okozott a Prestige Products küldeménye, mi pedig ismét felülhettünk a nosztalgiavonatra - igen, ezúttal kettesben! A Tom Tailor parfümöket mindketten nagyon szerettük a zsenge éveinkben, most is kellemes élmény volt megszaglászni és együtt használatba venni őket!


A Be mindful rögtön egy férfi és egy női illatban érkezik - egy neki, egy neked! A dizájn ismerős, a cuki, táskába dobálós 30 ml-es mennyiség talán még szuperebb, mint egy teljes kiszerelés, hiszen ő éven át hord magával parfümöt (mesterszakács, kb. mindig konyhaszagú lenne szegényem, ha nem tenné), valamint én is szeretek nyáron magamnál tartani egyet, hogy fel tudjam frissíteni magam egy kicsit a melegben.


Az illatok ismerősek, az övé enyhén karakteres, kellemesen férfias, sportos. Érdekes, hogy az alap jegy bőr, míg a fej illat gyömbér, kicsit fűszeres, aromás jellegű lesz tőle az illat, miközben mégsem túl erős. A platina embléma nagyon jól mutat a kék fényű üvegen, laza, mégis elegáns.


Az enyém pedig szuper nőies, gyümölcsös-virágos, ami a kedvencem tavasszal és nyáron, jobban kedvelem ilyenkor az édeskés illatokat, mint a fűszereseket. A rózsaszín és rózsa arany kombó most nagyon divatos, nekem is nagyon tetszik, a púderszínű kis virágos masnidísz pedig lággyá teszi az összképet. Imádom a gyöngyvirágot és a barackot, amelyek szívjegyekként jelennek meg benne, a fej illatot pedig a mandarin és a narancs adja, együtt egy nagyon kellemes, nőies, de egyben játékos parfümöt alkotnak.


Néha szeretünk összeöltözni, jó érzés így is kimutatni az összetartozásunkat, ehhez a páros parfüm  kiegészítésképp egyszerűen telitalálat!


Ráadásként érkezett még egy új Naomi Campbell illat, a csodálatos üvegben megbúvó Glam Rouge.


A márkára jellemzően ez egy érett nőhöz való, mert bár sok benne a gyümölcsös és virágos jegy (barack, neroli, ylang-ylang, stb.), a fás és pézsmás jegyek elviszik egy karakteresebb irányba. 40 feletti nőknek tudom leginkább elképzelni  ezt a parfümöt, de a különleges üveg miatt lehet, hogy a télen adok neki egy esélyt!


Mindhárom parfümöt megtaláljátok a Müller, Rossmann és a dm drogériákban.

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!