Bőrápolás férfiszemmel

1:51


Szerencsés vagyok, mert a maga bizonyos férfias módján Ő is fontosnak tartja a bőrápolást. Talán az egyetlen férfi, aki valóban örül a  karácsonyi kozmetikai szetteknek és a mindennapok során is figyel a személyes karbantartásra. Mivel a munkája miatt a keze és a lába is erősen ki van téve terhelésnek, az Estrea Kft-től két krémet kifejezetten neki szántam. Ha kíváncsiak vagytok, hogy váltak be Neki, olvassatok tovább!

Korábban nem tudtam, de a magyar Estrea Kft. 1996 óta van jelen a piacon, azaz 20 éve törekszik arra, hogy minőségi kozmetikumokat kínáljon hazánkban. Mostanra már számos, paraben, sls, mesterséges színezék és illatmentes termék közül válogathatunk, egyre hangsúlyosabbak a gyógynövények, növényi hatóanyagok is, ráadásul mindezt nagyon kedvező áron, igényes csomagolásban kaphatjuk meg.



A vadgesztenye-menta lábkrém shea vajjal és jojoba olajjal hivatott segíteni az érzékeny bőrön. Fürdés után nem maradhat el a lábfej vastag bekrémezése, amely egyből puhítja a bőrt és gyógyítja a kirepedezett területeket. A gesztenye tonizál és leviszi a duzzadást, a menta pedig frissít, és fertőtlenít, mert azóta szebbek a körmei és lábujjak közti területeken sem tudnak megtelepedni a baktériumok. Nagy kedvenc lett ez a lábápoló, mindig elől van az éjjeliszekrényen.



Az Olive & Lime tápláló, hidratáló kézkrém igénybevett bőrre lett kifejlesztve, ami pedig különösen érdekessé teszi, hogy elméletileg semlegesíti a dohányzás, vagy konyhai munkálatok után maradt kellemetlen illatokat. Erre a célra a mentás lábápoló egyébként jobban bevált, de a kézkrém alapvető funkcióját nagyon is jól ellátja: hamar beszívódik, de tartósan hidratál és abszolút uniszex illatú, esténként néha én is lopok belőle.

Ha egyszerű, letisztult, de hasznos és pasibarát kozmetikumokat kerestek, érdemes körülnézni az Estrea kínálatában,  a webshopot itt találjátok: http://estrea.hu/





Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!