Testápolás különleges köntösben - Barilent masszázsgyertya

1:18


Folytatódik a magyarok diadalmenete, nem csak az EB-n és az olimpián teljesítettünk jól, kezdünk egyre inkább tarolni a szépségápolás világában is. Néhány hónapja söpört végig a hazai beauty piacon a Barilent masszázsgyertyák híre, ami nem is csoda, hiszen egy kozmetikumra, ami egyben lakberendezési kiegészítő is, mindenki felkapja a fejét. Ha kíváncsiak vagytok, nekem mi a véleményem erről a különlegességről, olvassatok tovább!

Ékes Barbara igazi kuriózumot hozott létre: ötvözte két relaxációs művelet erejét, a szép és finom illatos gyertyák nyugtató hatását, valamint a masszírozás testet-lelket kényeztető mivoltát, megalkotva ezzel az egyedi Barilent masszázsgyertyákat.


Bár nehéz elhinni, ebben az esetben is natúrkozmetikumról beszélünk. A gyertya alapja a szójaviasz, mely alacsony olvadáspontjának köszönhetően egy kellemesen meleg, jól kenhető masszázsolajjá olvad, melybe természetesen különböző illóolajok is kerültek, így a finom illat is garantált.
Emellett a tégely újrahasznosított (és a továbbiakban is újrahasznosítható) fémből készült, sőt, még a kanóc is pamutfonalakból áll.
Az extra meglepetéstől, a logóval fémjelzett kis gyufacsomagtól szó szerint hanyatt estem,  hatalmas ötletnek tartom, hiszen így egy apró, ám annál fontosabb kellék sem maradt ki a csomagból, amit Barbi ügyesen reklámköntösbe bújtatott.


Az organikus alapanyagok használata és a környezettudatosság már önmagában szimpatikus vonás,  de érdemes még megemlíteni, mennyire frappánsan van mindez tálalva: a honlap szerintem egyszerűen zseniális, böngészés közben néhol hangosan felnevettem, imádom Barbi laza, fiatalos és közvetlen stílusát, ahogy megfogalmazza terméke előnyeit. Néhány példa, hogy lássátok, mire gondolok:


Beszéljünk egy kicsit arról, hogyan állok a koncepció két alappilléréhez.
Éven át díszíti néhány gyertya a szobámat, de csak Karácsony táján szoktam égetni ünnepi illatokat, amikor sokat tartózkodom a családommal, vagy olvasok a szobámban és jól esik a pislákoló fény melegsége. Számomra a gyertyák mind egyedi szépségek, melyeket mindig sajnálok elhasználni, ezért különleges alkalmakra tartogatom őket. A tégelyes megjelenés néhány éve jött divatba, ez a forma kifejezetten elegáns érzetet kelt, ékes dísze egy asztalkának.

Mint azt már tudjátok, a testápolással eléggé hadilábon állok: egyrészt, annyi időt vesz el az arcápolási rutinom, hogy (a zuhanyzáson kívül persze) nem marad már energiám a test további részeivel is foglalkozni, másrészt, valahogy unalmasnak tartom az egyszerű testápoló krémeket és tejeket, a különböző illatosítást leszámítva nem találok bennük semmi érdekeset, ezért nem is veszem elő őket túl gyakran.  Különleges megoldásokat viszont örömmel fogadok, értékelem, ha valaki újít és élénkít ezen a téren.

Mivel a párom is szereti a különböző illatgyertyákat és sajnos gyakran küzd hátfájással, így nagyon örültem, amikor lehetőségem adódott kipróbálni rajta egy Barilent terméket. A honlapon 6 különböző illatvariációból választhatunk, én már egy kicsit a hideg évszakra és magamra is gondoltam, ezért a Stresszoldó gyertyát kértem, ami a szegfűszeg-narancs-levendula trió segítségével kíván ellazítani.
Az illatok egyszerre nyugtatnak és frissítenek, míg a kókusz olaj, a jojoba olaj és a shea vaj ápolja a bőrt.



Az illat fenséges, leginkább a szegfűszeg dominál, de érezhető a narancs és a levendula kellemes aromája is, igazi őszi-téli illatvariáció.Meggyújtva még inkább körülleng, melengeti a szívet. Negyed óra-húsz perc elteltével felolvad annyi anyag, amennyi pont elég egy hát átmasszírozásához. És itt jön a meglepetés: míg azt várnád, hogy a "viasz" forró lesz és megéget, csupán egy kellemesen meleg masszázsolajhoz van szerencséd, amit könnyű beledolgozni a bőrbe, hamar beszívódik és bársonyos érzetet eredményez. A gyertya így kb. 3 alkalomra lesz elegendő, de ez természetesen attól is függ, ki mennyit használ belőle egyszerre.

Hidegen, testápolóként is kipróbáltam (illetve kézkrémként), számomra így is jól teljesített, de az biztos, hogy eredeti funkcójában nyújt igazán különleges, meghitt élményt. Ha nem tudod, mivel dobd fel az unalmas hétköznapokat, vagy csak szeretnél egy romantikus estét a pároddal, érdemes kipróbálni egy Barilent masszázsgyertyát, garantált lesz a siker.

Ha még mindig szkeptikus lennél, a termék már elérhető mini kiszerelésben is, ami kipróbálásra tökéletesen alkalmas: https://masszazsgyertya.hu/masszazsgyertyak/

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!