Homemas - Ragyogó Lushkarácsony

2:21



A  mai bejegyzésben nem csak mutatós, hanem hasznos apróságokat mutatok meg a Lush karácsonyi kínálatából, melyek trükkösen fokozzák ünnepi ragyogásunkat!

Nem sok szó esik a blogon a szájápolásról, pedig ez sem elhanyagolható téma, hiszen a szépséghez hozzátartoznak a karbantartott fogak és a csókolnivalóan puha, sima ajkak.
A Lush ezen részlegén is találunk pár érdekes kozmetikumot, melyek ugyan csekélységnek tűnhetnek, a rutinunkba építve mégis látványos eredményeket érnek el.

Kívül-belül nagy hangsúlyt fektetek erre a területre és az ápolására. Bár szép szabályos a fogsorom, sosem szorult korrigálásra, a fogaim minősége viszont nem a legjobb, nagyon kell rájuk vigyáznom, fehérítésre is rendszeresen járok, a fogkrémek tubusán pedig mindig a "whitening" szócskát keresem. Pár éve már elektromos fogkefére váltottam, tipikusan az az ember vagyok, aki  minden étkezés után eltűnik fogat mosni, és meg kell mondjam, borzasztó furcsa néhanapján hagyományos fogkefét használni, nem is érzem ugyanolyan tisztának a végeredményt, mint az elektromos után.


A Lush fogtablettái már régóta érdekeltek, mivel a szilárd samponokkal is nagyon pozitív kapcsolatom alakult ki, így a szilárd fogkrémekre" is kíváncsi voltam.
A műanyag kis tündöklő flakon sok-sok apró, aranylóan csillámló tablettát tartalmaz, a Bling! elnevezés nem is lehet véletlen. Reggel-este  a hagyományos fogmosánál maradok, a  tablettákat napközbeni étkezések után használom, amikor fel szeretném frissíteni egy kicsit a dolgokat. Emiatt és teljesen utazóbarát kiszerelése miatt a hagyományos fogkefe visszakerült (vele együtt) a táskámba, csak fogok egy kis tabit, szétrágom, majd nedves fogkefével gyorsan megejtek egy mosást. Karácsonykor akár vendégségben is bevethető, így vacsora után is felszabadultan folytatódhat a társalgás, bátran mosolyoghatunk.


A Bling! tabletták nem csak praktikusak, különlegesek is: ehető aranycsillámokat tartalmaznak, amelyek a papaya kivonattal együtt ragyogó mosolyt eredményeznek. Egy igazi natúr fogápoló, amibe sok értékes növényi kivonat került, hogy az ínyünk is részesüljön némi törődésben. De aki csak fel akarja dobni az unalmas napi rutint, annak épp megfelelő változatoságot, vidámságot nyújt.


A belső ápolásról már szót ejtettem, most foglalkozzunk egy kicsit  a külsővel is.
Sokszor írtam már, hogy az ősz beálltával olyan szinten képesek kicserepesedni az ajkaim, mintha nem is innék folyadékot. Bár az erősen hidratáló ajakápolók sokat segítenek, aktív rúzshasználóként  az ünnepi vörös előtt mindig leradírozom a számat, hogy biztosan sima felületre kerüljön a tartós matt festék, hiszen úgy mutat igazán szépen.


Idén az imádnivaló Santa Baby természetes radírok biztosítják a tökéletes alapot. Otthon a környezetbarát, pucér (azaz műanyag csomagolás mentes) ajakradírt veszem elő, ami többek között murumura vajjal, jojoba olajjal és kókuszolajjal varázsolja puhává a bőrt, viszont ha napközben érzem szükségét egy gyengéd peelingnek rúzsigazítás előtt, akkor a tégelyes változatot kapom elő a neszeszeremből, ami kristálycukorral radíroz, cseresznyével és datolyával hidratál. Természetes összetevőinek hála ehető, aki nem bír ellenállni az édes illatának, nyugodtan lenyalogathat belőle egy keveset.



A Lush fogtablettáit itt találod: https://hu.lush.com/products/toothy-tabs-mouthwash

A Santa Baby termékeket pedig itt: https://hu.lush.com/search/site/santa%2520baby

Ez is érdekelhet

2 megjegyzés

  1. nem használtam túl sok mindent még a Lushtól, kicsit taszít a körülötte lévő hype és a magas árak. Egy ajakradírom van tölük, a Chocolate, tavaly tavasszal vettem, és be kell valljam, hogy nagyon szeretem, extra hasznos főleg így télen egy-egy matt rúzsos nap előtt és után, és lassan is fogy, az íze és illata pedig hihetetlenül finom. Jó vásár volt :) Egy fürdőbombát is vettem tőlük még amikor Szlovéniában jártam, meg nem mondom mi a neve, de kék színű volt, arany csillagokkal. Már elhasználtam, de szerintem az illatát még mindig érezni a fiókban, szuper volt :D szóval lényegében számomra a Lush termékei ilyen alkalmi termékek, évente egyszer megengedem magamnak. Ezek a fogtabletták nagyon csábítóak viszont, lehet, hogy ez lesz a következő áldozazom? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az arclemosók és a maszkok nagyon bejöttek a Lushtól, most ezek az apróságok is eléggé belopták magukat a rutinomba. Tesztelés alatt van néhány fürdőtermék és testápoló, velük még ismerkedem, de tény, hogy kicsit magasabb árakkal találkozunk, cserébe viszont tényleg megvan az elvárt minőség :)

      Törlés

Iratkozz fel!