Márciusi kedvencek

2:22


Bár az első tavaszi hónap nem hozott igazán napsütést az életembe, volt néhány dolog, aminek nagyon tudtam örülni.

A Magister Pandacukor Multimaszk épp ilyen: vicces, hatékony, jó érzés elővenni és pandamacit varázsolni vele magamból. A fekete krém tisztít és mattít, a fehér pedig hidratál, emiatt úgy variálhatod az arcodon, ahogy csak akarod. A részletes beszámolómat ITT láthattátok.

Említsünk meg még egy Magistert, mégpedig a Carbolife Matt It lemosót, ami kitűnő választás, ha épp hisztizik a bőröd. A szürke folyadék kinyomva könnyű habbá válik, ami abszolút nem szárít, viszont nagyon szépen tisztít.


Nem hittem volna, hogy valaha kedvencként fogok gondolni egy fényvédőre, de a Bioderma kompakt kréme feltornázta magát a listára.  Könnyű vele bánni, ad egy kis alapszínt, hamar felszívódik és ami a lényeg, abszolút nem kukacosodik rajta a smink, sőt, elég jó alapot biztosít neki, a kiszerelése pedig egy álom.


Újabban tiszta rózsavizet használok tonikként, ezt a kis flakont a Natics apukájától kaptam. Nagyon tetszik a bőrömnek, valamiért pedig teljesen bodzaszörpre emlékeztet az illata, amit imádok, szóval élvezettel kenegetem reggelente.


Részt vettünk a győri Halott Pénz Aréna koncerten, ami nagyon pörgősre, profira és élvezhetőre sikerült, bár az elején nem úgy tűnt, de végül bebizonyosodott, hogy megérett rá az együttes, hogy elszórakoztasson több ezer embert.


Két érdekes regényt is olvastam a hónapban, az egyik Robert Bryndza Lány a jég alatt című könyve, ami egy sorozat első kötete egyébként, a másik pedig szintén egy elsőkönyves író, Michelle Frances szerzeménye, A barátnő. Mindkettő fordulatos, izgalmas és végig érdekes volt, bár teljesen más téma köré épült.


Ti mit szerettetek nagyon márciusban?


Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!