Bársonyos ápolás - Bioderma Hydrabio Gél-Krém

0:26




Márciusi szerzemény, de már mutattam az áprilisi kedvenceim közt is. Egy nagyon kellemes meglepetést okozó, könnyű alapkrémről van szó, ami szerintem a legjobb Bioderma termékek közé tartozik.

Régóta mondom, hogy tapasztalataim alapján a fluidok és a gél-krémek a legjobb hidratálók kombinált, vagy problémás bőrre, mert ezek azok a textúrák, amelyeket problémamentesen elvisel ez a bőrtípus, sőt, nem csak elvisel, hanem szeret is. 

A Hydrabio Gél-Krém  is ilyen, egy 40 ml-es, műanyag, pumpás tubusban érkezik és az első néhány használat után csendben beveszi magát a rutinodba. Könnyű, azonnal eltűnik  a bőr mélyebb rétegeiben, egész napra megfelelően hidratál, emellett pedig remek sminkalap, én már a fényvédőt is vele keverve viszem fel, így biztosan nem kukacosik rajta a smink, egy nagyon selymes alapon dolgozunk tovább a festékekkel. 


A krém hipoallergén, nem mitesszerképző, az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni, az az INCI végén álló parfüm, de az egy olyan kellemes, tiszta, alig érezhető illatot kölcsönöz neki, hogy megéri figyelmen kívül hagyni.
Normál-kombinált bőrre ajánlott, ennek megfelelően van benne néhány érdekesség is, úgy mint niacinamide, szalicilsav, alma kivonat, vagy E-vitamin, vagyis igazából többről van szó, mint egy sima hidratálóról, ez a krém felveszi a harcot a bőröregedéssel és az egyenetlen bőrképpel is.


Nehéz többet mondani róla, mert az egyszerűségében rejlik a tökéletessége: tipikusan egy olyan kozmetikum, amire mindig, minden évszakban lehet számítani, ami nincs telerakva egzotikus összetevőkkel, de azok nélkül is remekül teszi a dolgát, és ami ha kifogy, azonnal hiányozni fog. 
Az utóbbi időben jó néhány Bioderma termékkel találkoztam és bár mindennel meg voltam elégedve, kétségtelen, hogy ez az egyik legjobb krém, ami elérhető a kínálatukban.

A Hydrabio gél-krémet megtaláljátok a gyógyszertárakban, vagy itt: https://www.dermashop.hu/index.php?biodermahydrabio_gelkrem_40_ml&id=226

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!