Így lesz a folyadékból hab - Magister Carbolife Matt It arclemosó

23:40


Ezzel a poszttal már nagyon régóta adós vagyok, ugyanis még tavaly tél elején kezdtem el használni az akkor megjelent, különleges Magister Products lemosót, de igazság szerint most jutottam csak el a flakon aljáig, így valahol mégis csak aktuális a beszámolóm róla.

A sötét folyadék a flakonból kinyomva könnyű, szürke habbá válik, amit a nedves arcbőrre kell felvinni reggel-este, majd körkörös mozdulatokkal lemosni. Ez az arctisztító azok számára készült, akiknek már  a lemosás után zsírosodik a bőre, akik szeretnék matt hatással indítani a napjukat és akik tág pórusokkal, mitesszerekkel, pattanásokkal küzdenek.


Az aktív szén és a természetes tenzidek matt bőrt eredményeznek, a  szén egyébként is jó barátja a bőrproblémákkal harcolóknak,  a citruskivonatok összehúzzák a pórusokat, a nyírfanedv viszont orvosolja a felszíni vízhiányt. A lemosó pH semleges, vagyis nem szárítja a bőrt, mint sok más erős mélytisztító készítmény.

A 150 ml rengeteg időre elég, mivel 1-2 nyomás akkora adag habot képez, ami bőven elég az arctisztítás műveletéhez. A pumpás műanyag flakon nagyon is táskabarát darab, könnyen használható, viszont nem sérülékeny, így akár edzésekre, vagy ottalvós estékre is nyugodtan magunkkal vihetjük. Egy nagyon pici, természetes citrusos illattal bír, ami a nehéz reggeleken felfrissíti a lelkünket.

 
Minden évszakban jó választás, én főleg télen igényelem  mélytisztítást, tavasztól szeretek gyengédebb lemosókat használni, erre a célra tökéletes például a másik hasonló termék, az Antiox-Cleankomplex, ami normál bőrre készült.


Kinga

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!