Júniusi kedvencek

0:56


A júniusban érkezett újdonságok közül jó néhány szinte azonnal kedvenccé vált, melyeket gyakran vettem elő a hónapban, ma megmutatom nektek, melyek ezek a jól működő kozmetikumok!

Rögtön kezdhetjük is két Natics termékkel, ez van, ha egyszer mindent jól gyártanak le, akkor nincs mit tenni, felkerülnek a listára. Az Aloé gél frenetikus (TESZT), kötelező nyári darab, a Hydra+ szérum pedig nem tudom, hogy csinálta, de még egy szintet lépett a hialuronsavas lészítmények világában.


A Ziaja kakaóvajas barnulást gyorsító spray (TESZT) tényleg működik, kevés napozással is sikerült már barnulnom egy árnyalatot.


Amennyire féltem tőle, annyira jó lett a The Ordinary szilikonos primer, bár nem teljesen, de azért elég jól elfedi a tág pórusaimat.


Az abszolút kedvenc könyvem A leskelődő a hónapban, mert azon túl, hogy a végén akkora a csavar, hogy hanyatt esel tőle, nagyon aktuális is, ugyanis a közösségi média társadalomra és egyénre gyakorolt hatásához kapcsolódik a könyv témája és elég érdekes kérdéseket feszeget. Az elolvasása után megerősödött bennem az a gondolat, hogy sokkal jobban járok, ha nem követem a tökéletes Insta influencereket, mert az álságos luxus nyaralásos, ajándékhegyes képektől csak én érzem magam kevesebbnek.


Ti mit szerettetek nagyon júniusban?

Kinga

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!