3 lépéses arcápolási rutin a rózsa erejére építve

11:56


Hajdanán a bolgár rózsa olaj olyan sokat ért, hogy folyékony aranynak is nevezték. 2017-ben én is beleszerettem a "rózsás" kozmetikumokba, és találtam egy olyan márkát, amelynek segítségével akár a teljes rutinunkat felépíthetjük ilyen termékekkel. Bemutatkoznak a Bulgarian Rose kozmetikumok!

Az elképesztően igényes és mutatós csomagolás mellett nem árt kiemelni a Bulgarian Rose változatos, teljeskörű kínálatát, valamint pénztárcabarát árait. Ezekkel a kozmetikumokkal nyarat csempészhetsz a télbe, öröm csak rájuk nézni is!
Nem csak szép, de praktikus a csomagolás is: egytől-egyig kiöntős flakont, illetve pattintós kupakot kaptak a termékek, így biztosított  a kényelmes és higiénikus használat.


Mivel nem mindenkinek van kedve, illetve ideje hosszabb arcápolási rutin elvégzéséhez, ma egy olyan háromlépéses műveletsort mutatok, amely reggel és este is csak pár percet vesz igénybe és garantáltan belefér mindenki életébe, mégis sokat tehetünk vele a bőrünk szépségéért.

Az arctisztítás kezdő lépése  a smink eltávolítása, ehhez én a legszívesebben micellás vizet használok. Ebben az esetben egy különleges, levendulás-mézes készítményről van szó, ami amellett, hogy gyorsan és hatékonyan tünteti el a festéket a bőrünkről, még ápolja is közben, nyugtatja és tonizálja.


Következhet a lemosó, ehhez választhatjuk a nem hétköznapi, Signature Spa gélt, ami egy érdekes, átlátszó zselé, mely színes kis szemcséket tartalmaz. Az összetevők közt természetesen megtaláljuk a rózsa olajat és a rózsavizet, de érdemes még felfigyelni a kaviár-komplexre és a barna alga kivonatra. Öregedésgátló hatása miatt érett bőrre ajánlják a leginkább, de szerintem minden bőrtípus és minden korosztály szeretni fogja könnyed állaga és kellemes hatása miatt.



Jöhet a Rose Original hidratáló tonik, amely főképp vegyes és vízhiányos bőrön működik jól, hiszen a rózsavíz csökkenti a gyulladásokat és fertőtlenít, ugyanakkor vízmegkötő hatása is van, így megfelelően előkészítjük bőrünket a további krémek, illetve a smink felviteléhez.


Ha te is szereted a rózsa alapú kozmetikumokat, nézz körül a Bulgarian Rose webáruházában, az arcra való termékek mellett haj - és testápolási szereket is bőven találsz: https://bulgarianrose.hu/




Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!