Minimalista bevásárlólista Glamour - napokra - 2018 tavasz

5:44


Idén minden eddiginél visszafogottabban fog telni nálam a kuponünnep, főleg, hogy csak egy héttel a kezdete előtt realizálódott bennem, hogy jé, ez most lesz...?! Azért persze néhány dologra nekem is szükségem van, így ha kíváncsiak vagytok, mik ezek pontosan, olvassátok el a bejegyzést, amiben a megvásárolni kívánt termékek mellett néhány bevált tippet is megosztok veletek.

A Müller, a ruhaboltok és az online shopok idén teljesen kimaradnak, csak az igazán fontos dolgokra koncentrálok.
Szerencsére idén is lesz 0. nap, ezt mindenkinek tanácsolom, hogy igyekezzen kihasználni, mert még nem terjedt el itthon annyira, így sokkal, de tényleg sokkal kevesebben vannak ilyenkor az üzletekben, nem nagyobb a tömeg egy átlagos nap forgalmánál. A Rossmann és a DM is részt vesz ebben, így én remélhetőleg aznap le is tudom az egész hercehurcát.

Idén is letöltöttem Győző Éva ingyenesen elérhető, szép tervezőlapjait, amit ITT érhettek el, nektek is tanácsolom, hogy írjatok boltok és fontossági sorred szerint listákat, mert nagyon sokat segítenek a bevásárlás gyors és gördülékeny lebonyolításában.
Legyen nálatok kis üveges víz és egy müzliszelet, hogy két üzlet között be tudjatok vinni legalább egy kis folyadákot, illetve én mindig viszek magammal összehajtogatható bevásárlótáskákat, sokkal praktikusabbak, strapabíróbbak és szebbek mint a műanyag, vagy papír zacskók, ráadásul spórolunk is velük.
Azokat a kuponokat, amikről biztosan tudjátok, hogy kelleni fognak, vágjátok ki előre és boltok szerint tűzzétek össze, egyrészt, nektek is sokkal könnyebb lesz így fizetni, másrészt sem a pénztáros, sem a mögöttetek váró emberek nem fognak fintorogni, hogy akkor keresgéltek az újságban. Célszerű egyébként ezek mellett is magatokkal vinni a kuponfüzetet, hátha random megláttok valami olyat, ami lemaradt a listáról, de így mégis kedvezményesen tudjátok megvenni.

A fenti képen azért olyan hosszúak a listák, mert most néhány tisztítószert és higiéniai terméket is a drogériákban fogok megvenni (ilyesmit sosem ott vásárolok, de most egyszerűbb lesz letudni egy füst alatt), illetve a páromnak is veszek néhány alapvető kozmetikumot, de ezek a blog szempontjából nem lényegesek, így szorítkozzunk arra, ami számotokra is érdekes lehet.

Elmaradhatatlan a hajfestékekből való betárazás, mint mindig, legalább 5-5 dobozt veszek Garnier  (Rossmann 30 % )és Palette (dm 50 %) kékesfeketékből, ez nagyjából ki is fog tartani év végéig.

Olykor-olykor életmentő a L'Oreal hajtőszínező spray, segít eltakarni még pár napig a lenövést. (dm 30 %)  

Egy-egy flakonnal mindig veszek Garnier sampont és balzsamot is. (Rossmann 30 %)

Szeretnék venni most is egy Syoss hővédőt, általában egyébként nem szokott lenni belőle, de azért futok érte egy kört. (Rossmann 30 %)



Micellás vízből mindig kell utánpótlás, én jó esetben a négyes Nivea pakkot veszem meg, ami alapból négyet ad kettő áráért, így viszont csak egyet kell kifizetnünk.
(dm 50 %)

Az Isana tusfürdők alapból is nagyon jó áron kaphatók és teljesen megfelelnek a célnak, ilyenkor még inkább érdemes bedobni belőlük párat a kosárba. (Rossmann 25 %)



A már hagyományosnak számító L'Oreal spirál sem maradhat ki, nálam még mindig a Miss Manga viszi a prímet.
(dm 50 %)

A Maybelline féltartós szemöldökfestéke nagyon bevált, így biztosítanom kell belőle az utánpótlást.
(dm 50 %) 



A Biotech Usa kupon most érdekes lehet, valószínűleg inkább megveszem most olcsóbban a következő adag fehérjeporomat. (20 %)


A Jysk kupon nagyon csábító, régóta szeretnék már egy nagyobb szekrényt a sminkeknek, lehet, hogy most van itt az ideje.
(20 %)


Ti mit szeretnétek beszerezni a Glamour-napok alatt?

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!