A fekete maszk, ami tényleg hatásos - Natics Detox Masque BHA maszk

1:01


Bár egyáltalán nem a fekete maszkok iránti óriási lelkesedést akarja meglovagolni, abszolút kiemelhető a kategóriából a Natics legújabb alkotása, a méregtelenítő-hidratáló éjfekete csoda, vagyis a Detox BHA pakolás.

A Naticsra teljességgel jellemző, hogy egyik terméküket sem lehet hasonlítani semmilyen más márka kozmetikumaihoz, maximum egyik Natics készítményt a másikhoz, de még ez is nehéz, hiszen annyira széles skálán mozog  a kínálat, hogy nem nagyon találni két egymásra hajazó krémet. Hogy hasonlíthatnék hát egy egyedülálló gél maszkot bármilyen más pakoláshoz?


Már több vád is ért, hogy nagyon elfogult vagyok ezzel a prémium márkával kapcsolatban, hiszen csak elégedett, vagyis inkább ajnározó posztok születnek, de egyszerűen ez az igazság: kivétel nélkül, mindenükre csak azt tudom mondani, hogy nem csak jól sikerült, hanem kiemelkedően jól sikerült (persze ehhez az is hozzájárul, hogy mindig a bőrtípusomnak megfelelően választok, így 100 %, hogy nem csalódhatok). De ezt úgyis csak akkor fogjátok elhinni nekem, ha ti is kipróbáljátok!


Mint tudjátok, az arcmaszkok a gyengéim, közülük is leginkább a mélytisztító, lemosható pakolásokat kedvelem. Az évek során rengeteg változatot kipróbáltam már, vannak nagyon nagy kedvenceim, most ezek közé került be a Natics újdonsága, amely nem csak méregtelenít, de hidratál is.
A maszk nem csak azért különleges, mert fekete és gélállagú, hanem mert tele van rengeteg érdekes és hasznos összetevővel:
  • alapvetően a BHA-ra épít, ami a mitesszeres, pattanásos bőr jó barátja
  • a kókuszból nyert aktív szén és a magnetit, vagyis az ausztrál fekete agyag külön-külön is a leghatásosabb mélytisztítók közé tartoznak, közösen még eredményesebbek
  • a hialuronsavnak hála nem szárítja a bőrt, sőt, inkább feltölti azt
  • a márka több más termékében is megtalálható a római kamilla kivonat, a panthenollal közösen csökkentik a gyulladásokat, a kipirosodást, és érdemes még kiemelni a feketeribizli-magolajat is, ami szintén  ápolja a védőréteget


Minden adott hát, hogy a különleges maszk különleges eredményt érjen el a problémás bőrön.  Hetente 2-4 alkalommal ajánlott használni, én kb. háromszor vetem be, este, arctisztítás, vagy pedig takarítás után. Viszonylag vastagon érdemes felkenni, hogy megfelelően kezelje a vízhiányt is, ne csak a tisztító hatása érvényesüljön. Gyakorlatilag nem is érezni, hogy rajtunk van, nincs semmiféle feszülő, húzódó érzet, és csak 10 perc után kezd száradni, amit már nem feltétlenül kell megvárni, langyos vízzel könnyen lemoshatjuk.

És hogy mit tart be az ígéreteiből?

                                        💚 Tiszta pórusokat eredményez

                                        💚 Csökkenti a gyulladt pattanások méretét

                                        💚 Egyenletesebb bőrképet kapunk

                                        💚 A bőr húzódó, száraz érzet nélkül is tiszta

                                        💚 A vízhiányos területek feltöltődnek

                                        💚 Több használat után visszafogja a mitesszerek és a
                                               pattanások kialakulását



Pluszpontok:

                          💚 Praktikus, pattintós fejű, utazásbiztos flakon

                          💚 Nagy, 100 ml-es kiszerelés
 
                          💚 Gyönyörű, elegáns éjfekete csomagolás, az egyik legszebb kozmetikum,
                                amit valaha láttam

                         💚 Kényelmes "viselet"

                         💚 Könnyen leöblíthető

                         💚 100 %-ban vegán, ahogy már a teljes Natics kínálat is az


Ha egy tényleg hatásosan tisztító, de mégis ápoló arcmaszkra vágysz, ismerd meg bővebben a Detox maszkot itt: https://natics.hu/product/detox-masquebr-bha-arcmaszk-142.html

A pattanások kezelésével kapcsolatban pedig itt olvashatsz néhány hasznos tanácsot Oláh Robitól, a márka apukájától: https://www.nlcafe.hu/eletmod/20180529/vedd-fel-a-harcot-hatekony-modszerekkel-a-pattanasok-ellen/

 Kinga

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!