A legjobb éjszakai maszk - Natics Hydra-C

3:19


A héten gazdára talált az Instagramon futó játéknak köszönhetően egy-egy Natics újdonság, én pedig úgy gondoltam, ennek örömére elmesélem, nekem hogy vált be.

Az új éjszakai maszkok egy közönségszavazás eredményeként jöttek létre, több körben szavazhattak a vásárlók arról, hogy milyen típusú termék legyen egyáltalán, milyen feladatokat lásson el, milyen összetevők kerüljenek bele, szóval most aztán tényleg senkinek nem lehet egy szava sem, ezek az éjszakai maszkok olyanok lettek, amilyennek mi akartuk őket.
Rögtön kétfélét készítettek, az egyik inkább anti-aging, vagyis ránctalanító, míg a másik, amit nálam is láthattok (és megnyerhettetek) inkább problémamegoldó.



A hydra-C azon ritka kozmetikumok egyike, amelyet nem kell hónapokig tesztelgetni, míg látod a hatását. Amikor a harmadik estémen felkentem, szó szerint a következő üzenetet küldtem a Natics fejlesztőjének:

"Robi, bocs, de én nem adom oda senkinek a másik két maszkot, ez baromi jó!'" 

Persze csak vicceltem, de tény, hogy ha egyszer kipróbálod, nem akarsz majd megválni tőle. A 15 éve tartó krémpróbálkozásaim során még soha nem találkoztam ilyen készítménnyel, ami ennyire jól lett volna összerakva.
Kezdjük azzal, hogy a design is nagyon el lett találva, modern, profi, fémes, tiszta, világos és egyszerű. Ehhez a krémhez semmilyen más külsőt nem tudok elképzelni.
Természetesen a beltartalom a leglényegesebb, ami megint csak nagyszerűen sikerült: C-vitamin, hogy kezelje a foltokat, pattanásokat. Természetes BHA (fűzfakivonat), hialuronsav,sárgabarack- magolaj, koffein, argánolaj, mind remek bőrápolók, a vanília és a damaszkuszi rózsa pedig annyira enyhe, de nagyon finom illatot kölcsönöz, hogy egyből édes álmokat ígér.
Maga a krém pedig nagyon lágy, könnyű, és BABARÓZSASZÍN! Tényleg hihetetlen, de mire eloszlatnád a vékony réteget, már ott sincs, mintha csak vizet inna be a bőröd egy szempillantás alatt. Emiatt nagyon kényelmes használni, bármilyen más krémmel kombinálható és nem kell hosszan várakozni, mire beszívódik és lefekhetsz aludni.


Ezek miatt a tulajdonságai miatt viseli hivatalosan a Sérum Masque nevet, mivel valóban inkább egy roppant könnyed szérumra emlékeztet, semmint egy nehéz, testes éjszakai pakolásra. Viszont így is megmutatja reggelre a hatását: sokkal simább, egyenletesebb lesz a bőröd, a pattanások visszahúzódnak, a sebek gyógyulnak, egyszóval tényleg nagyon hatékony, annak ellenére, hogy mennyire gyengéd.

Ezt a maszkot mindenkinek, de tényleg mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki, legyen normál, kombinált, vagy zsíros a bőre, bele fog szeretni!

Itt találjátok meg az új éjszakai maszkokat:https://natics.hu/product-list/termekcsaladok-119/szerum-maszkok-123/


Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!