Bioderma Atoderm SOS Spray - Gyorssegély a bőrnek

0:47


Januárban egy Bioderma újdonsággal csengetett be hozzám a futár, amelynek nagyon örültem, illetve a párom még inkább, ugyanis ebben a posztban az ő tapasztalatairól lesz szó, amelyeket az új termék használatának során szerzett.

A Bioderma Atoderm SOS Spray kifjezetten a viszkető bőr enyhítésére jött létre, ebbe a kategóriába beletartozik az ekcéma, a csalánkiütés, a  napégés,  a pikkelysömör, de  a nagyon száraz  bőr kezelése is. 

Ez az új bőrnyugtató akár az egész család számára is hasznos lehet, hiszen már csecsemőkortól is bevethető.  A gyógyszertárakban megtaláljátok 50 ml-es és 200 ml-es kiszerelésben is, hozzám a kisebb verzió érkezett, ami egyébként utazáshoz is tökéletes.


Az enyhén sárgás folyadék a bőrre fújva egyből enyhíti a viszkető érzést, nyugtatja és hűsíti is a bőrt. Mi leginkább a párom hasán lévő ekcémás foltokra használjuk, de én pl. égési sebekre is bevetettem már. Visszatérve  az ő szemszögére, nagyon jól jön akár napközben is, amikor egy kis enyhülésre vágyik, de fürdés után, lefekvés előtt is be szokta fújni a kényes  helyeket, így nyugodtan tud aludni és reggelre sokkal szebb, gyógyultabb lesz  a bőre.


Hatékonyságát az újonnan szabadalmaztatott, bőrgát erősítő technológiának köszönheti, melynek során pótolja  a bőrben lévő lipideket, illetve gátolja az irritációt okozó baktériumok elszaporodását.

Hosszabb távon szépen gyógyította a problémát, bár még nem tüntette el teljesen, folyamatosan segít rajta és tényleg egy percen belül csillapítja a viszkető, égő érzést, szóval mi nagyon elégedettek vagyunk vele. Mint minden Bioderma termék, ez is parabénmentes, hipoallergén és nem mitesszerképző, szóval akár arcon is alkalmazható (nekem pl. az államon szokott előjönni az ekcémám). Egyéb területekre nézve pedig jó hír, hogy nem hagy foltot  a ruhán, így  tényleg bármikor bevethető, amikor szükségét érezzük.

Az Atoderm SOS spray elérhető a gyógyszertárakban, vagy a Dermashop webáruházában: 

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!