Legyél te is panda a Magister multimaszkkal!

2:47


Az idei tavasz egyik legnagyobb sikere kétségkívül a Magister Products újdonságához köthető. Hogy mit lehet ennyire szeretni egy arcmaszkon, az kiderül a bejegyzésből!

A Magister-házban valószínűleg sosincs lámpaoltás, ugyanis őrült tempóban dobják piacra az újdonságokat: hajápolók, testradírok, valamint egy mutatós arcápoló is  a tavaszi szortiment részét képezi idén. 
Maszkmániásként nem volt kérdés, hogy ki fogom próbálni a Pandacukor multimaszkot, de hogy megannyi pakolás után még nekem is fog tudni újat mutatni, az döbbenet volt.


Egy ideje nagyon népszerű a multimaszk fogalma és használata, tudjátok, amikor az arcunk különböző területeire más pakolásokat teszünk fel, a bőrünk igényeinek és problémáinak megfelelően, így több legyet ütünk egy csapásra.


A Pandacukor multimaszk egy tégelyben megoldást kínál a pattanásos, mitesszeres és a száraz, vízhiányos részekre is: a fekete krém a benne lévő BHA-val, Holt-tengeri iszappal és aktív szénnel a csúnyaságokat tünteti el, míg a fehér liliom és bambusz kivonattal, tahiti és rizs olajjal hidratál és selymessé tesz. Ennek főképp a kombinált bőrtípusúak örülnek, de bárki más is szívesen fogja a kezébe venni. Egy igazi rapid pakolás, ugyanis a tiszta, még nedves bőrön csak 5 perig kent felhagyni, ez pedig garantáltan belefér mindenkinek, legalábbis heti egyszer biztosan.

Nekem nyilván több a problémás, mint  a vízhiányos területem, így a fekete krémet viszem fel nagyobb mennyiségben. Mindkettő nagyon krémes, nagyon lágy egyébként, mintha süteményhabbal kenegetném az arcom. Ami még érdekes, az az édes, vaníliai illat, valamint lemosásnál némiképp finoman radíroz is, így érve el igazán tiszta és nagyon-nagyon puha bőrt.


Nálam abszolút szerelem lett a Pandacukor multimaszk, heti kétszer örömmel ápolom vele a bőröm. Próbáljátok ki ti is és változzatok át pár percre pandamacivá, ha pedig van kedvetek, küldjetek magatokról egy maszkos fényképet Facebookon a Magister Productsnak, hogy ti is részese legyetek a pandaközösségnek!

A maszkot itt tudjátok megrendelni: https://www.magisterproducts.hu/uj-177/panda


Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!