Blogindító

4:20







Kedves Olvasóm, aki idetévedtél!


Hosszas tépelődés, morfondírozás után végre belevágtam saját szépségblogom elindításába, megfűszerezve néhány egyéb, az életemhez, a mindennapjaimhoz kapcsolódó témával.
Nagy feladat ez, mert nem könnyű közkedvelt magyar bloggerinák nyomdokaiba lépni, akik segítenek minket tanácsaikkal, de remélem, hogy néhányan az én tapasztalataimat, észrevételeimet is hasznosnak találjátok majd és ezen a blogon is kialakul majd egy baráti közösség, ahol bátran fel meritek tenni kérdéseiteket, megosztjátok véleményeteket.

A magam 25 évével nem fogok tudni nektek luxus márkákat, high-end termékeket, vagy trópusi nyaralásokat bemutatni. A realitás talaján maradva, megismerkedhettek viszont a több, mint 10 éve tartó kálváriámmal a problémás arcbőrömet tekintve, hogyan próbáltam kezelni azt és végül, lassan-lassan hogy érkeztem el ahhoz az állapothoz, amely szerencsére, mondhatni,  már csak egy szinten tartásból áll.
Olvashattok továbbá sok-sok tesztet és összehasonlító bejegyzést elérhető, pénztárcabarát termékekről és néhány külföldi különlegességről.
Olykor szeretnék nektek néhány magánéleti mozzanatot is megmutatni, mivel töltöm a szabadidőmet, mik tartoznak még az érdeklődési körömbe....


...mert ahogy a szlogen is kimondja, a blog alapköve: " Egy kis szépség, egy kis smink és egy kis életstílus".


Kinga

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!