Elfogytak! Újravenném? #6

4:32

Ismét egy "Elfogytak" bejegyzés kerül sorra, amelyben ítéletet hirdetek az elmúlt hetekben, hónapokban elhasznált kozmetikumok felett. Ha kíváncsiak vagytok, hogy néz ki a lista, olvassatok tovább!

Még egy tavalyi Pixiboxban érkezett egy L'oreal Absolut Repair sampon-balzsam páros, amit csak nemrég vettem elő a fiókból. A tömény, sárgás sampon egyáltalán nem vált be, a balzsamot viszont imádtam, semmilyen egyéb hajápoló nem varázsolta még ennyire puhává, selymessé több napon keresztül a hajamat.
Újravenném? A sampont nem, a balzsamot igen.


Nem szoktam tusfürdőket mutatni a blogon, nálam éppolyan átlagos terméknek minősülnek, mint pl. a fogkrémek. Ez a sárgadinnyés-körtés Isana olajos zseléje viszont annyira megtetszett, hogy a fantasztikus illata és a nevetséges ára miatt most mégis megmutatom nektek. Bár a radírozó hatása elenyésző volt, az olajos formula nagyon selymes érzetet adott, a körte pedig a kedvenc őszi gyümölcsöm.
Újravenném? Igen.


A Natics narancsos sheahabja egy nagyon gazdag, tápláló olajokkal teli különleges tesápoló, főleg szőrtelenítés után nagyon tudom ajánlani, de extra száraz bőrön is remekül működik.
Újravenném? Igen.

Jöjjön még egy Natics termék: a Detox lemosót már nem is számolom, hányadik flakonnal fogyasztottam el, annyira bevált számomra. 
Újravenném? Természetesen igen.


A sminkelésben nem lehettem túl aktív, mert csak két dekorkozmetikum került fel a listára. Az egyik egy szuper nyári Avon BB krém, a másik pedig egy L'oreal True Match alapozó, mely szintén a nyári bőrömhöz passzolt.
Újravenném? A BB-t jövő nyárra mindenképp (csak ne koszolódna ennyire a tubus), az alapozót pedig éven át használom az éppen megfelelő árnyalatban.


A következő négy termék sajnos korántsem fogyott el, de lejárt a szavatosságuk, így menniük kell.
Az AHAVA kézkrém nem nyújtott semmi különlegeset, így el is felejtődött valamelyik táskám mélyén, az It's Skin hialuronos szemkörnyékápolója nagyon jó volt, de akkora mennyiség, hogy végül megbuggyant, a Blistex citromos-málnás, illetve a Bomb Cosmetics dinnyés ajakápolója pedig szintén megromlott, túl régóta álltak már megbontva.
Újravenném? A kézkrémet a jellegtelensége miatt nem, a szemkörnyékápolót a túl nagy kiszerelése miatt nem, a Blistexet nyárra igen, a Bomb-ot a tégelyes kiszerelése miatt viszont nem, pedig az illata isteni.



Ahogy mindig, az alábbi listában megtaláljátok a posztban szereplő termékekről készült bejegyzéseket:


Ti miket használtatok el az elmúlt időszakban?

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!