Szemöldöknövesztés ON! - 3 hónapos kúra a Realash szérumával

9:53


Augusztusban ismét bloggereket keresett a Realash cég, újfent jelentkeztem a felhívásra, de mivel a szempillanövesztő szérumukat már egyszer megkaptam, ezúttal a szemöldöknövesztőt kértem kipróbálásra. Nem is jöhetett volna jobbkor a segítség, ugyanis éppen katasztrofális állapotban volt a szemöldököm. A három hónapos kúra kezdetén igencsak el is voltam szomorodva, azóta viszont hosszú utat jártam be ezen a téren.Ha kíváncsiak vagytok, milyen eredményt tudott produkálni a kezelés végére a szérum, olvassatok tovább!


"Ha vékony, nagyon halvány a szemöldököd, a BROW pontosan neked készült. Azoknak a nőknek alkottuk ezt a szérumot, akik telt, határozott vonalú szemöldökre vágynak. A BROW szigorú teszteken ment keresztül, amelyek igazolták, hogy a formula nem csak serkenti a szemöldök növekedését és a vastagságát, hanem javítja az általános megjelenését is. A termék nem irritálja a bőrt, dermatológiailag tesztelt.
A kezelés eredményét hamarabb láthatod, mint gondolnád. A pozitív változások megfigyelhetők már 4 hét után. A szérum ápolja és javítja a szemöldök megjelenését. Ne feledd, a legjobb eredmény elérése érdekében az ápolót rendszeresen kell használni 8-12 hétig." 

Ezt ígéri, illetve tanácsolja a leírás. És hogy milyen összetevőkkel kívánja elérni ezt a hatást?

"A szemöldökápoló aktív peptideket tartalmaz, amelyek ápolják, erősítik és serkentik a szőr növekedését. A BROW ginzeng kivonatot is tartalmaz. A ginzenget az élet és az ifjúság gyökerének is nevezik, mert javítja a véráramlást a bőrben és erősíti a szőrszál mátrixát."

INCI: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide. A Realash márkájú termékek minden kegyetlenségtől mentesek, állatokon nem tesztelték őket. (forrás: www.realash.hu)


Sokan esküsznek a gyógyszertári ricinusolajra, vagy a kókuszolajra. Nekem a ricinus egyáltalán nem vált be (hajápolás terén sem), a kókuszolajat pedig nem szívesen használom az arcom területén, sokkal inkább a hajvégekre, így számomra szimpatikusabb ez a termék a házi megoldásoknál.


A kis fehér-zöld henger 4 ml színtelen, szagtalan folyadékot tartalmaz, a szivacsos applikátorral könnyű felvinni a szemöldök vonalára, egy-egy húzás bőven elég mindkét szemöldökre. Szinte azonnal nyomtalanul be is szívódik a bőrbe.

Augusztus elején kezdtem el használni, max. heti egy estét felejtettem ki, de ha eszembe jutott, reggel pótoltam. Ekkortájt  a szemöldököm igencsak hiányos volt: rengeteg szála kihullott, nagymértékben megritkult, néhány kisebb foltban teljesen el is tűnt, még kifesteni is nehéz volt, hiszen a bőrön nehezebben marad meg a festék, mint amikor meg tud tapadni a szálakon.Egyszóval, tragikus volt a helyzet. A kúra kezdetén sajnos folyamatosan borús, esős idő volt, ezért nem sikerült a legjobb minőségű képeket készítenem, de így is jól látható, mennyire gyér a szemöldököm, főleg a bal oldali kritikán aluli:


Egy hónap elteltével, azaz szeptember elején már sokat változott a helyzet: a meglévő szálak megerősödtek, az újak is sokkal vastagabban bújtak elő, bár természetesen leginkább ott, ahol nem kellett volna, jóval a kívánt határ alatt, illetve felett. A fő vonalat sikerült egy kicsit dúsítanom, a tövek viszont még mindig eléggé hiányosak, mintha egyszerűen megmakacsolta volna magát az a terület...Viszont alig hullott ki néhány szál, és az egészségeseket többször is rövidebbre kellett vágnom, hogy ne lógjanak túl. Lassan, de biztosan haladunk!


Ugorjunk előre egy kicsit az időben, egészen mostanáig, november elejére. Még egy minimális szérummal rendelkezem, szorgalmasan kentem minden este, nem maradt ki egy nap sem. A bal szemöldököm még mindig lassabban nő, mint a jobb, de egész szépen feltornázta magát. Egy szinttel feljebb lépett az összkép, azaz egy lépéssel magasabban is szinte teljes mértékben végig kinőttek a szálak, bár igaz, hogy ritkább a sor, de egyszerűen hihetetlen, hogy a hézagokat kitöltve mennyivel vastagabb vonalat tudok rajzolni, ami ugyebár a normálisnak felel meg.
A borús, őszi időjárás miatt már nem fényképeztem le önmagában, inkább azt mutatnám meg nektek, milyen vonalat tudtam rajzolni a nyár elején és milyet tudok most.

Szerintem elképesztően látványos a változás, utolára talán még gyerekkoromban volt ilyen dús és vastag szemöldököm, egyszerűen  imádom, teljesen más karaktert ad az arcnak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Realash szérumát, aki szemöldöknövesztésbe szeretne kezdeni, mert nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az amúgy kínkeservesen lassú folyamatot! Nem kérdés, hogy minden cseppje megéri, akár még egy adaggal is szívesen elhasználnék, hogy még tökéletesebb eredményt érjek el.

A Realash Brow szérumot megtalálod ITT,  13.000 Ft-os áron.


Mit szóltok az eredményhez?

Ez is érdekelhet

2 megjegyzés

  1. Egy kicsit azért csalóka a bemutatás, mert az "utána" képeken már kifestve is van a szemöldököd, ezért nem lehet megállapítani a valós hatást... Nem töltenél fel esetleg olyan fotókat is, ahol festék nélkül látható? Nem bántásból, csak azért írom, mert engem tényleg érdekel, hogy működik-e, de így nem hiteles.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ÍKöszönöm és megértem a kérést, próbálkoztam többször is natúrban képet készíteni (még ma reggel is), de a mobil kamerája és a folyamatos borús idő miatt, ami a szabadnapjaimon van, sajnos egyszerűen nem adja vissza a kép, mennyi új szál nőtt ki. Ezért döntöttem úgy, hogy azt mutatom meg, mennyire vékony volt még kifestve is a szemöldököm augusztusban, és milyen mértékben tudom most kifesteni, feltöltve a hézagokat. Most már nem a bőrömre kerül a festék, hanem a szálakon tapad meg, így lesz jóval vastagabb a vonal, mint korábban.
      Ha sikerül, pótolom a képet a későbbikben, jelenleg így tudom megmutatni a legjobban a változást.
      Köszönöm a megértésedet!

      Törlés

Iratkozz fel!