Elérhető a Hollywoodi mosoly otthoni módszerekkel?

2:06


Fájóan kevés szó esik a fog-és szájápolás témaköréről, pedig a szép és egészséges fogak ugyanúgy hozzátartoznak az igényes megjelenéshez, mint a körmök és a haj rendezett állapota, vagy akár a tiszta ruházat.

Naponta több kávét is iszom, az ősz beálltával pedig elkezdődött a teázós időszak, ez pedig a fogaimon is meglátszik, egy-két árnyalatot mindig veszítenek a fehérségükből. Ezért évente egyszer (általában ősszel) el szoktam menni orvosi fogfehérítésre, de egy ígéretesnek hangzó lehetőség miatt idén ezt kihagytam és csupán drogériák polcain is elérhető termékekre támaszkodtam.

A Beverly Hills Formula 1992-ben Írországban alapított fogfehérítéssel kapcsolatos szájápolási termékeket gyártó márka, itthon 2018 óta találkozhattok velük. Otthoni fogfehérítő termékeket készítenek, a márka "Hollywoodi mosolyt" ígér, ha a fogkrémeket, fogkeféket és szájvizeket együttesen alkalmazzuk. Most, hogy a fogkrémes tubus végére érek és a szájvizes flakon is félig kiürült, már úgy gondolom, összegezni tudom a tapasztalataimat.


Fogkefe Aktív szénnel és 6008 sörtével 

Kezdjük egyből a kedvencemmel, a csodálatos fekete színű fogkefével. Amellett, hogy nagyon elegáns a könnyű műanyagból készült, vékony fogkefe, rendkívül puhák a sörtéi, mégis mindenhová elérnek és rendesen tisztítják a  fogakat. Ennél a darabnál tényleg nem áll fenn a fogínyvérzés lehetősége, hihetetlenül kíméletes, mégis hatékony, a szén pedig meggátolja a kellemetlen szájszag kialakulását.



Perfect White Black szájvíz

A másik nagy favoritom a fekete szájvíz (tényleg fekete a folyadék), amely kellemes mentolos ízt és érzetet biztosít, de nem kíséri az a torokégető érzés, mint más szájvizek esetében. Szintén tartalmaz aktív szenet, így egy-egy étkezés, kávézás, vagy dohányzás után is hasznos ha egy kis frissesség kell, de én fogmosás után is öblögetek egyet.



Perfect White Black Sensitive fogkrém

Ugyancsak megtalálható az aktív szén ebben a kifejezetten érzékeny fogakra való fogkrémben. Szintén kellemesen frissítő, nincs az a megszokott, kesernyés mellékíze, ami a fekete fogkrémekre jellemző, így ezt is szívesen alkalmaztam a fehérítő kúra során.


Összességében körülbelül egy árnyalatot sikerült fehérítenem ezekkel a termékekkel a fogaimon, ami ugyan elmarad a látványos orvosi kezeléshez képest, de rendszeresen alkalmazva a triumvirátust szerintem képes leszek megtartani, esetleg fokozni ezt a hatást, ami egyáltalán nem rossz eredmény megfizethető, könnyen elérhető szájhigiéniás termékeket tekintve.

A Beverly Hills Formula kínálatát megtaláljátok a Rossmann polcain, vagy a takemeshop.hu webáruházban, akár csomagban is.

A posztot a Target Sales Group Kft. támogatta.

Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!