Hangolódj az őszre Ziaja kozmetikumokkal!

9:20


Nekem is fáj, hogy vége  a nyárnak, hiába szeretem a bőrdzsekit és a puha sálakat, nem örülök, hogy újabb évszakváltást élünk meg és a bőröm ismét jelzi a változást. Októberben rendszerint egy nagyobb méregtelenítő "kúrát" kell tartanom, hogy az arcbőröm is el tudja fogadni, bizony, vége a 20 fok feletti, kellemes időjárásnak, visszavonhatatlanul itt az ősz.

Így hát újra előveszem az erősebb hámlasztókat, a retinolos és C-vitaminos szérumokat, illetve sokkal gyakrabban (értsd: hetente kétszer-háromszor) tisztító maszkokat is használok, hogy a sok újonnan termelt felesleges faggyú és szennyeződés eltűnjön és kitisztuljanak a mélyebb rétegek is.

Ehhez a művelethez próbálhattam ki 5 különféle hatóanyagú Ziaja pakolást, melyet, mint maszkmániás nagyon szívesen tettem meg. 
A képen 4 eltérő agyagos és egy tengeri algás maszkot láthattok, az öt kis tasak viszont megegyezik abban, hogy mélytisztítást, méregtelenítést és hidratálást ígér, ami a legjobb választás kombinált bőrre, hiszen kezeli a problémás területeket, mégsem szárítja a bőrt.


A tasakok 7 ml-esek, nekem két használatra volt elegendő egy ekkora kiszerelés. Mindegyik krémes állaggal rendelkezik és nem szárad repedésig a bőrön, így kényelmes viselni őket, nem húzódnak alatta az érzékeny részek, észre sem lehet venni, hogy 10 percig van valami az arcunkon.

A szürke, rózsaszín, barna és sárga agyag mind remek mélytisztítók, a hozzáadott növényi és gyümölcs olajok viszont puhítják a  bőrt, csillapítják a pirosságot és megnyugtatják az irritált területeket,miközben a vízhiányos részeket feltöltik.  A tengeri algás maszk pedig egy igazi különlegesség, nagyon frissítő, nyugtató, egy tengerparti nyaralást juttatott eszembe.


A személyes kedvencem a szürke agyagot tartalmazó pakolás lett a felhozatalból, mert a hozzáadott fehérje-cink miatt ez tisztította ki a  pórusaimat a leglátványosabban és ez lohasztotta le a legdurvább puklijaimat. Hangulattól függően egyébként bármelyiket szívesen ajánlom, más-más élményt nyújtanak, ha pedig igazi otthoni spa feelinget szeretnétek, akkor a tengeri algás lesz a befutó.

De nem állunk meg itt, hiszen az ősz mindig elhozza az ajakápolók idejét is (bár én valószínűleg kifejezetten szerencsés vagyok, hogy csak a hideg évszakokban kell használnom őket, nem pedig éven át), így mutatok nektek két hidratáló ajakbalzsamot is.


Amellett, hogy utószárító hatás nélkül, kellően hidratálnak és egy vékony védőréteget is képeznek, nagyon szeretem a Ziaja ajakápolókban, hogy tubusos kiszereléssel rendelkeznek, így bármelyik táskámba nyugodtan bedobhatom őket, tudom, hogy nem fognak összemaszatolni semmit.

Az olíva olajas változatot kevésbe száraz ajkakra ajánlom, a kakaóvajas viszont egy kicsit még erősebb, ezért a már durvábban kicserepesedett ajkakra is jó választás. Nagyon jó rúzsalapok is, így mindenképp ajánlom, ha ti is gyakran viseltek matt rúzsokat, hiszen alájuk mindig kell egy kis hidratálás.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a rendszeres tisztítás mellett mennyire fontos kombinált bőr esetén a hidratálás,  a fenti kozmetikumokkal viszont ti is fenn tudjátok tartani ezt a kényes egyensúlyt.

A posztban szereplő Ziaja kozmetikumokat megtaláljátok a Rossmann üzleteiben, nagyon kedvező áron.

A termékeket a Ziaja biztosította.


Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!