OST C 21.5 Natural Vitamin Enhancing Sheet Mask

8:46

Eredetileg ugyan csak egy háromrészes minisorozatot terveztem, mára azonban a fátyolmaszkok rabjává váltam. Annyi szuper, különleges és hasznos összetevővel vannak átitatva,és akkora tunningot adnak az arcbőrnek, hogy muszáj volt még többet beszereznem belőlük. Ma egy sokak által ismert és kedvelt maszk került terítékre, kedvenc C-vitaminos szérumunk kiegészítéseként. 

Ahogy az arcápolási rutinom kapcsán is említettem (itt), a szérumot is használom, és habár a lassú felszívódása miatt leginkább csak a hétvégi reggeleken kenem fel, így is csak megerősíteni tudom, hogy a C-vitamin remek antioxidáns és fantasztikus folthalványító, emiatt nagyon kíváncsi voltam, vajon mit tudhat a maszk.


Az INCI kifogástalan, semmi parabén, alkohol, parfüm, vagy színezék, annál többet találunk viszont benne C- és E-vitaminból (előbbi 11 %-os, utóbbi 10,5 %-os arányban van jelen), ami együttesen nagyon jó szolgálatot tesz a bőrnek. Emellett ott vannak a szokásos, koreaiak által előszeretettel alkalmazott hidratálók, nyugtatók, gyulladáscsökkentők,  valamint pl. a zöld tea és a homoktövis kivonat, amelyek még hazánkban is népszerű antioxidánsok.

Ez a maszk 23 g-os, de semmivel nem érzem kevesebbnek a szérum mennyiségét a korábbi 30 g-os kiszerelésekhez képest. Hetente egy-két alkalommal, 20 percig ajánlott fenthagyni, majd a maradékot a már megszokott módon belemasszírozni az arcunkba, a nyakunkba és a dekoltázsunkba, lemosni természetesen ezt sem kell.

Valószínűleg nem lepődtök meg, de imádom ezt a maszkot. A 23 g annyira soknak bizonyult, hogy a szövetről folyamatosan csepegett le a folyadék a nyakamra, de bőven jutott belőle még a dekoltázsomra is. Bár a korábbiakhoz képest szokatlan volt, hogy az eltávolítása után még közel 1 óra telt el, mire teljes mértékben beitta a bőröm a szérumot, de ez csak pozitív eredményt hozott: a piros foltokat, gyulladásokat szépen nyugtatta, néhány kisebb folton is észrevettem a halványodást, és elképesztően feltöltötte az arcomat, nem is emlékszem, mikor volt utoljára ennyire hidratált és kisimult a bőröm. Mindenképp úgy számoljatok az időtökkel, hogy rendesen elvégezhesse a dolgát ez a fantasztikus maszk, érdemes megadni neki erre a lehetőséget. Annyi jótékony összetevő került a bőrömre, hogy nem is használtam már utána más krémet, és már teljesen megértem, miért imádják olyan sokan. Az első C-vitaminos maszkom volt, de biztosan nem az utolsó!;)

Értesülésem szerint a megújult szérum és a maszk kizárólagos forgalmazója a Wishtrend webáruház, amely azonban sajnos csak akció keretében szállít ingyenesen Magyarországra, de mindig van néhány termék a Free Shipping Zone kategóriában, amit ha megvásárolunk, a maszkra sem kell szállítási díjat fizetnünk. A szérum pl. jó ideje a listában van, így a kettő együtt jó áron szerezhető be.

A maszkot itt találjátok meg Wishtrenden: C 21.5 Mask , darabja 2,50 dollár, 10 db 21,70 dollár.

Ebayen, ingyenes szállítással, de gyakorlatilag triplája a darabár: C 21.5 Mask
                                            10 db-os csomagban már teljesen korrekt: C 21.5 Mask Pack





Ez is érdekelhet

2 megjegyzés

  1. Nahát ha az összetevői tényleg ennyire szépek, akkor ki kell próbálnom. :) Az a baj, hogy Magyarországon alg találok parfümmentes arcmaszkot vagy arcpakolást.

    VálaszTörlés
  2. Nem szoktam INCI-t fotózni, mert a béna kis technikai felszereltségemmel egyelőre sajnos még olvashatatlan volna, de pl. Krémmánián is meg tudod nézni (http://kremmania.hu/kremek/c20-natural-vitamin-21-5-enhancing-sheet-mask), tényleg tökéletesen rendben van, ezért is imádom többek között a koreai termékeket, mert sokszor patyolattiszta összetevőlistával találkozunk. Érdemes kipróbálni, bár az ára miatt még magammal is csatázom, de pl. annyi szérum maradt használat után a tasakban, hogy másnap még vastagon felkentem magamra, így gyakorlatilag 2 használatra elég volt.
    Ne is mondd, fél órámba került legutoljára a Müllerben 3 db olyan fátyolmaszkot összevadászni, amiben nincs denat alcohol, vagy legalábbis nem a lista legelején szerepel, nincs benne három-négyféle parabén és parfüm sem...

    VálaszTörlés

Iratkozz fel!