Vízhiánypótlás felsőfokon - Neogence Hialuronsavas Hidratáló Esszencia

0:20


Ma a legutóbbi Pixiboxban érkezett, többszörösen díjnyertes Neogence esszenciát mutatom be Nektek.

A Neogence az egyik legnépszerűbb márka Ázsiában, ez a hialuronsavas termékük pedig rendkívül pozitív és szerethető dolgokat ígér: "a hidratáló esszencia a bőr számára ideálisan beszívódó hialuronsav kombinációval rendelkezik. Lágy, olajmentes formula. Kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet, hosszan hidratál. Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes."



Magam sem értem miért, hiszen egyre gazdagabban hidratálok az esti rutinom során, reggelre szinte mégis teljesen kiszárad az arcbőröm, alig győzöm pótolni a vízhiányt. Már egy ideje nézegetem erre a célra a hialuronsavas krémeket, esszenciákat, így nagyon örültem, amikor ez a picike 6 ml-es kis minta megbújt a Pixibox szülinapi kiadásában, hiszen ennek segítségével végre kipróbálhattam, milyen hatással van a bőrömre a hialuronsav, illetve el tudtam dönteni, szükségem van-e a továbbiakban hasonló termékre.

A termékben ez az összetevő Sodium Hyaluronate néven van jelen, amely a hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem. A lipidekkel együtt segít megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr ezen elemek és a lipidek tartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a Sodium Hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.


Az esszencia egy pipettás üvegcsében rejlik, az én példányom adagolója egy kicsit eldeformálódott, ezért nem is szívja fel rendesen a folyadékot, de pipetta nélkül is jól használható, engedek egy picit kifolyni az ujjamra az üvegből. A folyadék egy színtelen, szagtalan, elég sűrű massza, egy kicsit a ragasztókra emlékeztet, ennek ellenére egy pillanatig sem ragad a bőröm, szempillantás alatt beszívódik. Nem önmagában, hanem vagy egy másik esszenciával, vagy a hidratálómmal összekeverve használom, így elég kevés kell belőle egy alkalommal. Pontosan azt teszi, amit vártam tőle, szépen feltölti a bőrt, láthatóan segít benntartani a bőrben a nedvességet, nem hámlik az arcom és az orrom napközben, és nem érzem a nap végén, hogy pl. az orcámon húzódna a bőr, ami esetemben egyébként gyakran előfordul. Nagyon megszerettem ezt az összetevőt, biztos, hogy a jövőben is használni fogom valamilyen formában!


Bár a termék teljes kiszerelésben nem olcsó, ne felejtsük el, hogy high end márkáról beszélünk és egyébként az árak nagyjából a Paula's Choice szintjén mozognak, amit azért elég sokan megvásárolnak itthon is. A Neogence oldalán nézelődve, az esszencia mellett felfedeztem még néhány terméket, ami nagyon kíváncsivá tett:

- A maszkmániám miatt nagyon érdekelne a Hialuronsavas mélyhidratáló 3D biocellulóz arcmaszk (itt), illetve a C-vitaminos bőrvilágosító fátyolmaszk (itt), amelyek nagyon hatásosak lehetnének a hegkezelésben és a folthalványításban.

- A Pórustisztító termékcsalád minden tagját szívesen elfogadnám, van itt mitesszertisztító szérum, pórusösszehúzó és egy mélytisztító maszk faszén porral. (itt)

A termékek a Szépségcenter oldaláról online megrendelhetőek: Neogence


Ti próbáltatok már valamit a márkától?




Ez is érdekelhet

0 megjegyzés

Iratkozz fel!